13 aug

Oneplus One beschuldigd van seksisme

Oneplus heeft een erg succesvolle hype campagne opgezet en het forum is nog steeds erg druk bezocht. Iedere keer zoeken de mannetjes (én vrouwtjes) bij Oneplus dan ook naar originele manieren om hun gewilde invites uit te delen.

Dit keer besloot Oneplus invites weg te geven aan de (kleine) groep dames die zich op het bedel-forum bevinden. De dametjes zouden een mooie (én echte) foto op het forum moeten plaatsen en de 50 lekkertjes met de meeste likes zouden een t-shirt en een invite krijgen. Niks mis mee toch? Je doet wel mee, of niet.

Maar nu begint men weer te zeiken: het zou seksitisch zijn. Mooie vrouwen zouden meer likes krijgen dan minder mooie (eehm, duh, mooie vrouwen krijgen ook betere banen). Vrouwen zouden gezien worden als objecten (alleen als je meedoet aan de contest). Het is vrouwonterend (je hoeft niet mee te doen). Dames (en heren), ben eens realistisch, als dit seksistisch is dan is het leven seksistisch. Live with it.

Daarom hebben wij een invite weg te geven (expires binnen een dag) voor degene die een foto van het lekkerste wijf, al dan niet gephotoshopt, met een Oneplus logo op ons forum plaatst. Wees er dus snel bij!